2014. 02. 09.
Romantikus találkozás! novellám...
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Romantikus találkozás!

Majdnem minden lány/nő vágyik a romantikára szíve mélyén,de akad olyan ki már már feladja a reményt,hogy rátalál a szerelemre.Így volt vele történetem szereplője Szuzan is.
A sors kifürkészhetetlen s tartogat mindenki számára kellemes meglepetést.
Szuzan egy átlagos 20 as éveiben járó lány volt,haja fekete szeme kék testalkata kissé molett.Ebből kifolyólag szerény, magával elégedetlen,de rettentő vidám s szeretetre méltó személyiség.Naiv természetének köszönhetően sok csalódás érte s sokszor kihasználták.Próbált beilleszkedni környezetébe ami vidám természetének köszönhetően elég könnyen ment.Viszont a fiúkkal nem igen volt szerencséje.aki neki tetszett átnézett rajta vagy még meg is alázta gúnyolódó szavaival.Akik meg észre vették használni vagy uralni akarták őt.Minek következtében visszahúzódó lett s magába fordult.
Egy nyári nap mikor igencsak unatkozott úgy döntött megfogadja egy barátnője tanácsát s elment az internet kávézóba mi napokban az utcájukban nyílt.
Telve vegyes érzelmekkel nekilátott s beregisztrált egy társkereső oldalra,gondolván mit veszíthet...
Attól a naptól kezdve minden napi teendői részévé vállt 10-12 ig ellátogatni oda,s mindig várta egy két levél.Legtöbb jelölt csak szex kapcsolatot keresett,mi nemigen tetszett Szuzannak hisz ő a nagy "Ő"-t kereste ki meghódítaná szívét.Aki nem csak az ágyába szívébe is helyet adna neki.
Teltek a hetek már lassan 2 hónapja keresgélt s volt egy két megfelelőnek tűnő fiú kik kitartóan ostromolták.Kezdte jól érezni magát s reménnyel töltődve fel sem tűnt neki,hogy egy hete egy fiú a sarokban többször lopott pillantást vet rá.
Kiszűrvén a szoknyapecér jelentkezőket 2 fiú maradt ki bent maradt a kosarában.Az esélyesebbnek tűnővel Krisszel meg is beszélt egy találkozót hisz róla képet is látott s úgy tűnt közös a szimpátia.
A másik fiúval Péterrel szimplán csak jókat beszélgetett.Az érdekesség benne,hogy nem látták egymást képen mégis érezte a lány megvan az összhang köztük.
Megtörtént a várva várt találkozás Krisszel mi borzalmassá sikeredett hisz kiderült a fiú csak szédítette gondolván megfektetheti.Elején kedves volt majd mikor közölte vele a lány még korai a testi kapcsolat eldurvult s majdnem komoly erőszakká alakult a randi.
Ezután jó pár napig nem ment a kávézóba annyira fájt a csalódottsága s szégyellte is magát.
A fiú ki a sarokból nézte őt nagyon hiányolta jelenlétét s mikor egy nap meglátta belépni,minden bátorságát össze szedve odalépett hozzá s hebegve habogva megakarta hívni egy üdítőre,amit a lány igaz kedvesen de határozottan elutasított.
A fiú megsemmisülve vissza ült helyére s próbálta összeszedni magát mikor hirtelen mosoly húzódott meg szája szélén.Levele érkezett!attól a lánytól kivel hetek óta levelezik de pár napja eltűnt.
Eközben Szuzan végigolvasta Péter leveleit ki naponta írt neki s már aggódott érte.
Szuzan nehéz szívvel de őszintén válaszolt neki amiben megkérte felejtse el őt hisz ő nem akar már csalódni s fél mindentől.Péter nem hagyta annyiba,megkérte legalább egy esélyt adjon neki  s  ha azután is úgy gondolja nem akarja megismerni eltűnik életéből. Szuzan eltűnődött s ráeszmélt előbb mekkora csalódást okozott ő is a sarokba ülő fiúnak ki csak kedves akart lenni vele s igent mondott a randira Péternek.Mielőtt haza ment volna odament a sarokba ülő fiúhoz két pohár kólával kezében s úgy döntött elmagyarázza tettét.Elmesélte mi történt Krisszel s hogy ő mit is várt volna egy első randin ,romantikát kedvességet mint pl: egy csendes kis vendéglő,zene,száll virág s utána séta a tóparton kéz a kézben.Majd elköszönt s hazatért.
Másnap Péter megírta hol találkozzanak s lány kicsit félve igaz,de elment a randira.
Belépve a vendéglőbe a pincér egy eldugott kis asztalhoz vezette hol egy fiú ült háttal egy száll rózsával kezében miközben halk zene szólt.Lánynak hevesen vert a szíve úgy látta rejtett vágyai vállnak épp valóra.Mikor a fiú meghallotta lépteit felállt s megfordult s ekkor mindkettőjüknek elakadt szava s tágra nyílt szeme.Hiszen Péter nem más volt mint a kávézóból a fiú kit kikosarazott.A sors keze vagy a véletlen műve hogy találkoztak nem tudni,de hogy a legromantikusabb nap volt a lány addigi életében az biztos!.Tehát tanulság mindebből?
-Vannak romantikus férfiak csak meg kell találni őket...
-Mindig van remény s nyitott szemmel kell járni mert sokszor épp előttünk van a nagy "Ő" csak nem vesszük észre vagy már túl későn.
-Végezetül pedig nem szabad elhamarkodottan ítélni,dönteni és mindenkire vár valahol valakivel egy romantikus találkozás!!
 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés